Цитата Сообщение от Jean-Philippe
Yes, well... I think for you there is only one kind of Mi-1, like in France there is only one "Alouette III", so why did GRAN make a Mi-1 in 1/72e scale and AModel a Mi-1M and a Mi-1MU? And why did V.R. Mikheyev speak about different kind of Mi-1 (Mi-1U, Mi-1KR, Mi-3, Mi-1M, Mi-1MU,...) in his book "MIL Moscow Helicopter Plant, 50 Years" (Lyubimaya Kniga, Moscow 1998)?
I don't know what about Mi, but it is possible, that Mi-1M, U, etc. are only designer designation, but serial crafts had the same names.

E.g. all Il-2s were Il-2. There was no Il-2M.

Перевод (translation)

Цитата Сообщение от Jean-Philippe
Ну хорошо... Я думаю для вас есть только один тип Ми-1, вроде того, как во Франции есть только один "Alouette III", тогда почему GRAN сделал Ми-1 в масштабе 1/72, а AModel Mi-1M и Mi-1MU? И почему В.Р. Михеев говорит о различных типах Ми-1 (Ми-1У, Ми-1КР, Ми-3, Ми-1М, Ми-1МУ, ...) в своей книге "Московский вертолетный завод МИЛЬ, 50 лет" (Любимая Книга, Москва 1998)?
Не знаю, как насчет Ми, но возможно, что Ми-1М, У и т.д. - это только обозначения разработчиков, а все серийные машины шли под одним и тем же названием.

Например, Все Ил-2 были Ил-2. Не было Ил-2М.[/quote]